Blog posts staan direct op Google

Nu had ik al een tijdje door dat mijn blogs na een uur op Google verschijnen. Afgelopen week zag ik dat het nog sneller was dan dat. Aangestoken door dit en dit bericht, ga ik de proef op de som nemen.

Want het kan zo zijn dat het na 120 seconden al op Google verschijnt.

De reden wordt ook in bovenstaande berichtjes gegeven: gebruik de ping van Feedburner die Google automatisch pingt. Google heeft onlangs Feedburner gekocht, dat is dus wel een slimme zet van ze, om mensen aan de Feedburner te krijgen. Rechts naast mijn blog zie je hoeveel RSS lezers ik heb via Feedburner. Feedburner houdt o.a. statistieken bij van het aantal lezers van je weblog.

EDIT: 25 minuten. Ik heb niet errug nauwkeurig gemonitord, dus ergens tussen de 10 & 25 minuten duurt het. Fijn om te weten!

  • Ik wacht al tien minuten. Dit schiet niet op zo 🙂

  • ja, het is te vinden!

  • verbazingwekkend …