Een kleine update – website makeover

Dit is de eerste plek waar mensen mijn informatie vinden wanneer ze via Google op ‘Marieke Hensel’ zoeken. En tegelijkertijd is het (helaas) nu de plek met veel verouderde informatie. Het stond al errug lang op het programma om deze website aan te pakken.

Gelukkig ligt ‘onze recessie’ achter ons, en groeit ons bedrijf steeds meer. We doen het goed. Er zijn nog steeds fluctuaties in de 4 bedrijven die Rutger en ik inmiddels beman-/vrouwen. Daarom is dat ook een goed ‘slecht’ excuus om deze website te laten liggen en met klanten bezig te zijn. Zeker omdat deze website hoognodig toe is aan vernieuwing en ik daar werkdagen voor moet opofferen.

Zoals een truitje je soms niet meer staat, maar het kan nog wel, zo ‘kon’ deze site ook nog wel. Echter de inspiratie voor de gebruiker/schrijver (ik) werd minder. Dus nu eindelijk: er komt een nieuwe site aan! Op deze plek zal je meer informatie kunnen vinden over mijn passies en leven, en tegelijkertijd zal deze site doorverwijzen naar de bedrijven waar ik nu elke dag mee bezig ben.

Ik zie je snel in een nieuw jasje op deze site!

🙂