Famous on the internet

Gisteren heb ik bij Womenontheweb een workshop gegeven aan 40 vrouwen over hoe je beroemd kan worden op het internet.

Ik heb een Seth Godin- achtige powerpoint presentatie gebruikt, dat hielp mij onwijs in het blijven hangen bij slides waarin ik warrig & wollig wordt. Dit is voor mij de perfecte manier van presenteren. Maar goed oefenen is wel van belang, zodat je in de flow van je verhaal blijft.

Het Womenontheweb symposium was overigens geweldig verder, ik heb workshops gevolgd over Online Netwerken, Podcasting en OpenSource. Naast nog een heel aantal andere geweldige workshops die ik helaas heb gemist omdat ze simultaan liepen.

Ben je vrouw & nog geen lid van WomenontheWeb??? Wordt dat dan snel. 🙂

 • Perfecte presentatie Marieke! en wat leuk om ‘m nog een keer te kunnen “beleven” hier op je blog.

 • Dank je wel!
  Ik hoop ook nog een paar van je foto’s erbij te zetten.

 • Laurian Kip

  Dank voor je presentatie, Marieke. Je hebt me ook een paar mooie tips voor sites aan de hand gedaan: vooral van kiva.org word ik helemaal blij! Laurian

 • Hi Laurian,
  Ja, ik vond het ook helemaal geweldig om te zien dat het zakelijk dus nog interessant is om beginnende ondernemers in derde wereldlanden geld te lenen.

 • Leuk om je presentatie hier toch te kunnen zien. Ik was druk bezig een workshop te geven waarbij mensen hun eigen Elevator Pitch maken. Prachtige combinatie volgens mij. Dus : op naar Ecademy!

 • Pingback: Zo maar aandacht at Moqub’s bibliotheek van dingen()

 • Hoi Marieke,

  via een collega hoorde ik dat mijn naam in een presentatie was voorgekomen. Op onderzoek uitgegaan en ik kwam bij jou uit. Leuk hoor. En als dank een blogpostje over jou op mijn blog (http://www.moqub.com/?p=766).

  Moqub