Het wordt tijd voor de Google anti-search

Ik zocht net op ‘What do entrepreneurs need’ en ik krijg antwoorden zoals coaches, professional help, inspiration, business plans. Ja dat zal allemaal wel. Maar ik ben toch echt geen ondernemer geworden omdat ik zo graag een coach wil of professionele hulp.

Wat hebben ondernemers nu echt nodig?
Dan denk ik aan opdrachten, klanten, geld, bedrijfspand, werknemers. Dat is de dagelijkse praktijk van de ondernemer.

Een ondernemer staat ‘s ochtends niet op met het idee van ‘goh, naar wat voor coach zal ik vandaag eens op zoek gaan?’. De dagelijkse praktijk is anders.

Ik vind het belangrijk te weten wat ondernemers nodig hebben, om dat ondernemers mijn klanten zijn. Maar denk dat ik beter kan gaan zoeken op de laatste zoekresultaten van Google. Want het laatste zoekresultaat op deze vraagt geeft mij een geruststellend antwoord:

Online Women entrepreneurs need to pace themselves.

Het wordt tijd om de schreeuwers voorbij te gaan en te luisteren naar de mensen met de mooiste antwoorden. Achteraan beginnen graag!

  • Je kan natuurlijk woorden uitsluiten mbv google door er een min (-) voor te zetten. Dat kan soms schelen in de resultaten. Maar dat wist je waarschijnlijk al wel.