Kinderkampen Juf Jet

Ik heb besloten de kinderkampen van aanstaande zomer uit te stellen. Ik heb er nog steeds veel zin in, de opzet is er, maar het team is er nog niet. En ik hoop dat ik in de komende jaren de juiste mensen tegenkom om dit project van de grond te krijgen. Ik heb geen haast, en wil graag dat het er komt.

We moeten ook een stukje van ons visum opgeven (eerder terug naar Nederland), als ik de zomerkampen deze zomer wil waarmaken. En ons visum staat boven aan ons verlanglijstje.

Haastige spoed is zelden goed, is dan nu ook mijn motto en we laten de zomerkampen rusten tot het moment goed is.

Verder zijn Rutger & ik erg druk met onze 3 bedrijven. Ik ben vooral Branding Personality aan het opbouwen en dat gaat goed. Ik hang nog veel in de préfase van het bedrijf, maar op sales gebied loopt er ook al het een & ander, en afgelopen week heb ik een project afgerond bij een Amerikaanse klant.

 • Dit was de opzet van het zomerkamp:
  Ieder kind heeft talenten. Vaak zijn kinderen zich niet van hun talenten bewust of zijn er talenten te ontdekken die op latere leeftijd niet goed te vertalen zijn naar leuk werk die bij de persoon past.
  Het kind is zich er niet altijd van bewust wat hij/zij leuk vindt en waar hij/zij goed in is. Ook is er tijd & aandacht nodig om een kind in de groei en ontwikkeling van deze talenten te motiveren. Soms zijn er wel duidelijke talenten, maar is er te weinig tijd om er tijdens het schooljaar voldoende aandacht aan te besteden. Want een kind moet al zoveel: school, vriendjes, clubs, feestjes en thuis zijn.

  Daarom start TalentKidz in de zomer van 2008 met dagkampen voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

  De dagkampen zijn een geweldige manier voor kinderen om te groeien in hun favoriete sport of hobby. Maar ook om nieuwe activiteiten uit te proberen. De dagkampen worden aangeboden van 28 juni – 20 augustus 2008, van 07:30 uur ’s ochtends tot 18:00 uur.

  Sporten zijn een geweldige manier voor kinderen om zelfvertrouwen op te bouwen. Het is voor elk kind weggelegd om goed te zijn in een sport, en ervan te genieten. Een sportief lichaam helpt ook kinderen op latere leeftijd om je geest gezond te houden.

  Het belangrijkste is het dat een kind leert houden van een sport, of meerdere sporten. Sporten is een geweldige manier om te communiceren met andere kinderen. Daarom besteden we tijdens de kampen veel aandacht aan het leren van de techniek van verschillende sporten, op een manier die jonge kinderen aanspreekt. Het winnen is leuk, maar belangrijker nog is de lol die een kind heeft in het samen spelen.

  Iedereen heeft een belangrijk steentje bij te dragen in de sport, en we werken er dan ook aan dat ieder kind zijn/haar weg vind om te doen wat je leuk vindt, en daarin van toegevoegde waarde kan zijn voor de rest van het team.

  Ik zie jullie graag!

  Marieke Hensel

 • LS.

  Wij organiseren ook kampen. Misschien is er een leuke samenwerking mogelijk en kunnen de kampen a.s. zomer gewoon doorgaan. Zie onze site.
  Wie weet tot gauw met de vriendelijke groeten , Jacques