Mooie dingen/initiatieven promoten vind ik geweldig

Hier dan ook weer een:
Omdat mijn Executive MBA opleiding niet doorgaat ben ik op zoek naar een nieuwe studie. Omdat mijn persoonlijke ontwikkeling ook niet stil is blijven staan de afgelopen maanden, wil ik meer doen met de gift economie.

In eerste instantie ben ik dat aan het onderzoeken, maar ik zie het als een ideaal waar ik graag in deze wereld naar wil streven.

De laatste tijd lees ik er veel over op internet en nu ben ik dan ook een erg mooie cursus tegengekomen:

Inleiding Solidaire Economie.

Deze wordt in september in Eindhoven gegeven en in november in Nijmegen. Ik kijk al uit naar twee uurtjes heen & terug in de trein, want dan kan ik nog eens goed wat boeken doorlezen, waar ik thuis vaak niet de rust voor vind.

Het kapitalisme heeft ons veel gegeven, maar het lost niet alles op. Geld is geen oplossing. Geld is een middel, maar wordt helaas teveel als doel nagestreeft of gepresenteerd. Ik wil dat het anders wordt.